Software en -consultancybedrijf Phronesyss uit Herentals ontwikkelde samen met Henco Industries een nieuwe app voor het autonoom onderhoud van hun extrusielijnen.

Door het scannen van QR-codes naast deze productielijnen, beschikt de technieker meteen over de juiste digitale checklist.

Papieren checklists zijn vanaf nu verleden tijd bij Henco Industries. Phronesyss aan Hannekenshoek Herentals ondersteunt bedrijven zowel met digitale tools als consultancy en dit op het vlak van veiligheid, gezondheid, omgevingsbewustzijn en kwaliteit (SHEQ).

"Bedrijven die inzetten op SHEQ-software kunnen hun medewerkers een betere en veiligere werkplek garanderen", aldus het bedrijf.

Het Herentalse Henco Industries biedt een breed assortiment van onder andere meerlagenbuizen, koppelingen, vloerverwarming en gereedschappen. Alles is gemaakt volgens voorschriften met met de benodigde certificaten.

Henco Industries nam de beslissing om hun onderhoudsbeleid te verbeteren en optimaliseren, en het bedrijf koos ervoor om met Phronesyss in zee te gaan. (pb)